catrinstromberg

Efter många påtryckningar om att jag ska blogg nu så har jag äntligen gjort de... Inte den mest påhittiga när de gäller att knåpa ihop blogg tror jag,men jag ger de ett försök. Tjingeling

Go kväll

Publicerad 2012-05-31 23:36:31 i Allmänt,

Känns som att jag inte varit hemma nåt idag. Och det trivs jag med. Att få uträttat massa saker :)
Min dag startar alltid halv 7 då jag går upp för att få min dotter till skolan. Sen fixar jag frulle till mig själv och sen brukar det vara full rulle. Idag var det läkarbesök 10.15. Fick idag fastställt mina diagnoser. Visste inte att det var klart för ett tag sen hahaha. Man har varit så off och trött och sliten och allt så jag har inte hängt med. Men magnetröntgen,blodprover och min hjärtregistrering visar mkt. Och givetvis mina symptom jag har som är ett helt A-fyra ark. Fy fan,visste inte att jag hade så mkt besvär förrän jag hade skrivit ner alla när dom bad min göra det :)

Dom har gjort olika tester och ja allt dom kan tänkas göra. Men en av diagnoserna har 3 st läkare varit inne på direkt. Men ibland ska de många läkare innan man får riktig hjälp och diagnos.
Jag är tacksam att jag fått mina diagnoser,för då kan jag gå vidare lixom. Man vet varför allt är som det är.
Jag har inte behövt kämoa i fleeeera år som många gör. Jag fick hjälpen fort,men det kanske var för att röntgen o prover visar utslag.
Jag har fått kämpa,det har jag. Och inte gett upp. Men det är egentligen inte mot läkarna utan försäkringskassan som nästan tagit kål på mig. Usch. Lider med dom som blir långtidssjukskrivna. Man orkar inte vara sjuk. Det är stressande vara sjukskriven i dagens samhäller. Och ständigt intyg och övertygelse somändå kan sluta med incke betalt osv osv

Nå nu vet jag i alla fall mina sjukdommar och dom är inte lishotande men jag blir aldrig frisk heller. Men det finns medeciner och sånt.

Jag är så glad över detta. Faktiskt. Att gå i ovisshet det äter upp en.

Nå efter sjukan drog jag och tittade på när dotterna var med i trekampen,hon är så duktig även om det inte blev medalj detta år.

Sen var det dejt med pinglorna på lilla hotellet. Oj vad kul vi hade,som alltid. Jag trivs med dom

Sen drog jag och Jea iväg o shoppade lite. Och ja vad säger man. Vilka svammelbyttor vi är hahahahaha

Hem en sväng sen bara för att fixa tidig middag åt gumman min för det var ju träning kl.17. Medans hon tränade drog jag till min mor och hennes karl och åt bruna bönor medn fläsk,lök o korv som var stekt så gott ihop



Sen drog jag och Bosse till blåbärs och hjälte till att hämta en en superfin soffgrupp till deras ute plats :)

Efter det var det bara hämta upp gumman från träningen,åka till mor och duscha allihopa. Gumman fick kvällsfika där och sen hem. Pjuh.

Önskar nu att vi ska få lite värme,för nu har det varit sjukt kallt i några dagar

Tittade just ut och insåg att nu har vi ju ljust dygnet runt. Tänk när solen är framme till midnatt. :) så fint

Nu är ju klockan 23.30 nästan



Kolla här föresten på min ena gosiga kisse
Hon är mattes kisse. Hoppade upp på soffan när jag åt frulle och sträckte ut sig och jamade tills jag kliade henne hahaha
Så sööööt


Jag älskar verkligen mina katter och dom är som hundar. Går att lära och uppfostra. Bara man behandlar dom som man ska. Jag klipper klorna på dom med enkelhet. Dom är innekatter så jag klipper dom. Sen kan dom sitt. Dom kommer när jag ber dom komma. osv osv...dom får vara ute i koppel,eller ja linor. långa linor. Så när jag tar fram selarna så kommer dom springandes,då vet dom att dom ska få gå ut. :) sen är dom ute ett tag. Jag tar in dom när jag tycker att dom varit ute nog länge och direkt innanför dörren tar jag av selarna. Så dom vet vad som gäller där. Precis som en hund. Jag har lärt mig att dom som säger att det inte går att lära en katt nåt och att dom är så vilda osv,det är så fel,jag har själv varit en av dom som sagt så,är hundmänniska i från grunden. Jag har "hatat" katter utan att veta varför...det är lixom en ful ovana kan man kalla det. För ja jag har då blivit omvänd när jag nu haft katt några år så jag vet ju hur dom funkar. Det är som med hundar. Det beror på ägaren hur dina djur bli. Så är det.

Nåja
Imorron ska jag storhandla,bunkra i kyl o frys så jag kan fortsätta min kolhydratsfria livsstil. :) njuta av det. Och hoppas på att det kommer hjälpa.  Jag mår skitdåligt av att se ut som jag gör och även fast jag vet att det inte har med maten att göra så mår jag skit i alla fall. Fy fan. Nå hoppas på att det snart ger resultat. Jag ska fan vägra äta medecin fram tills det ger nå hahaha...fast det är ju dumdristigt,satan vad jag skulle få lida. Men detta ska gå.
Och med detta säger jag go natt

Huvudvärk from hell

Bra dag

Publicerad 2012-05-31 16:08:55 i Allmänt,

Ska berätta mer om den senare men nu ska jag iväg och äta hos min mor och hennes karl.
Återigen blir det fusk. Men det är så länge sen jag ätit det så jag kan inte låta bli

Bruna bönor med stekt fläsk och korv,fy farao vad gott!!!

Så vi hörs senare.
Hoppas eran dag varit bra

Tjo

Go morron! :)

Publicerad 2012-05-31 08:29:52 i Allmänt,

Idag har vi fortfarande kallt o mulet. Alltså det är nästan 0-gradigt på sena kvällen. Ogilla!
Idag är det läkarbesök. Sen åka och titta på min dotters trekamp. Och sen ska vi ha fika/lucndejt som vi kallar wifedate. ;) VI ska träffas jag,Jea,Tilda och Eva-Britt. Oj vad kul. Längtar!

Och imorron är vi bortbjudna på ytterligare en trevlig dejt. Iväg och grilla hos Englunds och då är Larssons med också. Gudars vad kul. Trots värk o elände så är man lyckligt lottat med goa vänner. Tänk vad vänner betyder för en. Jag ogillar vara ovän med folk. Men det är inte alltid jag som ska krypa till korset o be om förlåtelse och fixa upp sånt. Så en del sånt får vara. Jag är ju rik på vänner även om det finns vissa jag kan sakna.

Oj kollar ut,solen titttar ju fram. Den vågar inte annat! Hehe

Har varit dålig på att ta bilder,jag som gillar att ta bilder av olika slag. Nå jag får skärpa mig angående det ::
På mig finns knappt bilder just nu med tanke på att jag inte känner igen mig själv med dom extra kilona jag har. Fick höra att det kan ta månader innan jag börjar gå ner med tanke på min medecin jag har ätit och en jag just slutat med. Jahapp. *SUR*!!!!!!
Fy fan!

Undra om jag får gjort gräsmattan idag,har ju tänkt klippa den under veckan meeen det har inte blivit av. Baaah.
Och klyva ved.
Nå jag har ju hela helgen på mig för då är jag barnfri och kan bara satsa på sånt då

Nu ska jag börja fixa mig lite klar. På med ansiktet och doppa huvet under kranen!

Ja idag är det gjort!

Publicerad 2012-05-30 13:01:22 i Allmänt,

Nu har jag skickat iväg min fråga och nu håller jag tummarna! Hoppas hoppas :)

Det skulle inte bara göra mig glad utan många andra runt om mig hihi

Idag ahr vi mulet tråkväder,jag ser att gräsmattan behöver klippas men jag gör det nog hellre imorron. Idag har jag gjort göra måsten saker.
Snart ska ska jag börja förberede palten. Skala massa potatis. Åka handla mjöl o fläsk o riktigt smör.
Men usch vad jag märker hur annorlunda jag mår av kolisar,jag blir mkt tröttare när jag hoppas från kolisfria dagar till att plötsligt äta kolisar nån dag,usch,sån stor skillnad. Mår nästan som att man är bakis ju hahaha..nä men trött o seg o dåligt humör,lätt illamående osv...

Jag mår bäst med så lite kolisar som möjligt,så är det. Men dock kan jag  inte låta bli palt idag.

Sen på kvällen blir det att se min dotters medetids uppträdande med skolan,spännande

Tänk dom har snart sommarlov,helt otroligt.

Nä jag har inte tid att sitta här

Återkommer :)

Yes!

Publicerad 2012-05-29 21:54:54 i Allmänt,

Nu är mitt vardagsrum klart. Nytt skitfint golv o nya lister runt om. Nu vill ma nju måla om väggarna vitare o även fönsterkarmarna!




Dagen har varit tung,vet inte varför. Men jag var i alla fall och tränade...det var också tungt men så nöjd efteråt. Sen har jag städat här hemma,på exakt det sättet min kropp inte klarar av,men va faaan,jag var ju tvungen av allt byggdam i v-rummet. Nåja,proppa värktabletter så kanske de går bra...har rätt ont..och så jääävla trött...orkar inte vara trött,blaj

Jag har blött näsblod ett antal ggr nu på sista tiden....benen har vikit sig bara så där...men jaja jag ska till doktor på torsdag ...bara le o vara glad!

Just nu tänker jag på olika jobb,har lite på lager...vi får se...tror det blir bra
Jobb,plugg osv...jo de blir bra :)


Annars så flyter mkt på så jäkla bra,värk har jag och är trött,men annars mår jag så sjukt bra,har så bra vänner och allt är bara så bra :)

Dagen med mat idag har blivit åt h-vete!
Jag får inte till det. Tror det är för rörigt runt mig just nu med allt så maten blir lidande,jag hinner inte som jag vill
Men vad gör väl det...det löser sig det också

Nu ska jag avsluta mitt tråkiga inlägg
Ska de de där intrigprogrammet BB nu

Sen go natt

Fridens!

Jävla skit!

Publicerad 2012-05-28 21:51:28 i Allmänt,

När jag kom hem efter dagens shopping i Haparanda o Torneå så väntade ju torsken på mig här hemma. Åh vad jobbigt att göra nåt av den. Är trött efter dagen. Är ju en bit att åka fram o tillbaka. Sen tar allt tid med alla affärer. Min kropp orkar inte riktigt det.

Nå bara ta tag i fisken. Snabbt skulle de gå.

Strimla morötter,brukar hyvla med osthyveln så blir dom snabbare mjuka,hackade nån tomat o purjo. I med detta i ugnssäker form. På med fisken. Salt o peppar. In i ugnen kanske 10 minuter. Under tiden gjorde jag en typ bechamelsås. Gjorde en icke lchf variant. Men den går givetvis göra lchf. Jag hade i smör som jag smälte,i med några matskedar mjöl. Och sen i med mjölk tills den är lagom. Lite salt o peppar o diljonsenap. Lchf variant kan ju vara bara smör. mandelmjöl eller fiberhusk eller nåt annat som är lchf mjöl aktigt. O sen grädde i :) går att spädas med vatten. Om man tycker det blir för mkt av gräddsmaken.

Nå jag hällde denna sås över fisken o sen fick den vara i ugnen tills såsen fått fin färg. Kanske 15 minuter

Såååå gott o min dotter älskar detta

In i ugnen med fisken o grönisarna i 10 min



Sen på med såsen och in igen kanske 15 minuter



Så här ser slutresultatet ut. Och jag gjorde inte lchf variant idag för jag hade slut grädde :) så dom andra får äta detta o jag gör nåt enkelt till mig imorron...om jag nu inte fuskar o smakar lite. :)



Shoppingen idag var frustrerande,skulle hitta ett par hyfsat bra tennisskor till gumman,men det fanns iiiiinga som dög...gaaaah...så vi hittade massa annat utom de ....så typiskt ;)

Nu e de BB o sen sova.

Ha en god natt

Då har vi en ny vecka

Publicerad 2012-05-28 07:53:57 i Allmänt,

Gårdagen var en bra dag.
Startade dagen med frukost på hotellet :)
Det var så mysigt och gott
Det ska vi göra fler ggr



Underbart :)

Efter det drog vi hem och min gumma började förbereda prinsesstårte bakelser.

Hon är helt otrolig på pyssel av alla dess slag
Här har hon fixat början



Sen har hon på kommande bild satt chokladmousse och hallonsylt



Sen kom grädden på :)



Och här är första klar medn en egengjort marsipanros :)



En fick en bil på



Och den lilla varianter,en mini bakelse till mig då jag inte äter sött men unnade mig på morsdag,,blev med en jordgubbe och ett hallon.


Tycker hon är fenomenal med tanke på att hon bara är 10 år

Blev massa slarv med maten igår och de kändes på kvällen,då var jag hungrig och sugen på allt möjligt!

Så idag ska jag äta ordentligt!

Frukost blir i vanlig ordning omelett :)

Lunch o middag vet jag inte ännu,men middag kan bli tacos. :)

Längtar till på fredag då det blir klippning o kanske annat skoj med håret för både mig o gumman. :)
Sen på kvällen är vi bortbjudna på grillmiddag. Mums
Ska bli så kul.

Nu måste jag starta dagen med frulle innan jag blir för hungrig.
Ha en underbar dag. Sol och värme.

Intagit min goda enkla lchf lunch nu

Publicerad 2012-05-26 15:47:51 i Allmänt,

Den smakade underbart o var så enkelt,tyvärr var isbergsalladen slut som jag hade tänkt ha på men så här såg det ut iaf



Nu sitter jag här o är toklat. Hrmpf...det här går inte.
Imorra har jag i alla fall tänkt ut min mat. Jag ska äta en super god tonfisksallad. Jag gillar inte tonfisk spec mkt då jag tycker den är torr...men med det lchf receptet jag har så är det sååå gott o inte tort alls. Å bus enkelt att göra
Lägger in recept senare :)

Nåt som jag också gillar att äta för att bli mätt...man får äta mkt...tacos!!! Utan brödet då givetvis,men jag gör egna chips till...in i ugnen med ost o ha tacokrydda på...sen massa grönisar o mkt dressingar...kan de bli bättre

Bacon o stekt ägg sallad är också så gott. O mättande :)

Jag får nog lägga in recepten på dessa sen...har dom i min matdagbok sen ett år tillbaka...jag har mina favoriter. :)

Hörrni inte kan jag sitta här---spark i baken o gör nå nytta!

Strålande sol och värme!

Publicerad 2012-05-26 14:46:52 i Allmänt,

Det har det varit sen jag klev upp idag efter en liten sovmorron.
Barnet vaknade som vanlig hur tidigt som helst då hon väl är ledig och när det är skola ja då får man väcka henne. :)

Hon pysslade på som vanligt framför tv.n
Jag fixade kaffe o frulle. Stekt bacon o ägg. Till det en aiolidressing
Nu kirrar jag en seeeen lunch,hamburgare o stekt ägg. På med ost o isbergssallad o purjo. Och dressing ;)

Middagen tror jag blir fläskfile som jag skivar o sätter i hemmagjord marinad. Tror på ugnsbakade grönsaker till det.

Dagen har varit jätte kul. Jag och Eva-Britt har i smyg fixat o donat lite inför vänners hemkomst som gifta par :)
SÅ idag åkte jag till parets hem där jag mötter av Eva-Britt med familj. Trevligt. Och Jeas mamma :)

Där monterade dom ihop bröllopspresenten vi har gått ihop om några stycken. Och en jätte fin ros i ett stort hjärta typ.

Pommac,tårta,bulla o kaffe fixades dit.

Så drog Eva-Britt iväg o hämtade upp paret och Erik o Agnes. Vi stannade o väntade ivrigt hemma hos dom hehe.

Så kom dom äntligen o vi fick krama dom grattis och sen mös vi och fikade,surrade o skrattade :)
Så glad för deras skull
Nygifta o lyckliga. Deras bröllop var annorlunda,precis som ett bröllop ska vara,lite eget. Dom gifte sig på Råsunda. Innan matchen mellan Gais Och AIK. ;)
Klockrent!

Sen har vi nu lämnat dom så dom får ta de lugnt. Säkert trötta efter långa resan o alla händelser. Vi får träffas mer åt veckan :)

Nu ska jag hasta iväg här o trycka i mig lite food och sen plocka unda hemma så gott det går i byggkaoset.

Ha de finfint :)

Go kväll gott folk

Publicerad 2012-05-26 00:01:42 i Allmänt,

Nu har jag sett klart BB och ska snart krypa ner i sängen . Skönt för jag är trött
Längta till imorron,då blir de sovmorron.

Idag har jag inte gjort mkt. Gymmat men inte nåt annat. Varit på drift med gumman en sväng till moster där mamma o hennes gubbe var

På gymmet var min mor också med hennes två systrar. Snacka släktträff!!! hahaha

Jag har verkligen haft en göra ingenting dag idag.

Morronen bestod av regn. Inte kul alls. Efter gynnet var de mulet o kom regndroppar. Men sen mot eftermiddagen kom solen. Så skönt. Varit varmt men lite blåsigt.
När solen väl kom fram såg de ut så här. Underbart!



Haft en lite dålig dag men maten idag. Frukosten var bra,de blev stekt ägg o bacon. Mums. Lite dressing till. Hemmagjord. :)

Lunchen blev ute,efter gymmet. En kycklingsallad. Allt i den var perfekt uton majsen. Men de var så lite så det får gå och till det tog jag nån slags creme fraiche dressing,vet inte vad det var i men hoppas den var bra.

Middag blev också ute. Från thaiköket. Men jag beställde en hamburgare utan bröd och hade ost på. Till de isbergssallad. Fattades fett till denna mat tyvärr...som majjo eller vitläksdressing eller nåt. Men det fanns inte :( dom andra tog vårrullar....oooo...jag älskar det. Så jag syndade och åt 2 STYCKEN...Jaja världen går ju inte under för de.
Väl hemma fixade jag ihop vaniljpannacotta. Fy farao vad det var gott. Och så enkelt. Jag använde grädde,gelatinblad o vaniljsocker. Sen fick dom stelna i kylen nästan 3 timmar. Åt det med hallon till....åååå vad det var gott. Jag märker fort då dagen varit liiiite för dåligt intag av bra mat,jag har ätit för lite fett idag så då är jag sugen på allt möjligt hela tiden...då stillade den pannacottan sugen och var ändå lchf



Jag är en riktig rödvinstok by the way,men jag vill ju inte hålla på o ta ett glas då och då för jag tror det försämrar min chans att gå ner, Så idag när det var varmt o skäng på eftermiddagen så knäckte jag denna skönhet


Iskall spendrups bright. Öl. Och endast 0.76g kolisar per 100 g :)

Tror inte rött vin innehåller jätte mkt heller. Men idag var jag sugen på nåt kallt o då blev de denna :)

Nu ska jag vara tråkig o gå o lägga mig. Tung i huvet o trött

Ha de toppen

Imorron blir en skojsig dag

Fridens

Go kväll

Publicerad 2012-05-24 21:58:32 i Allmänt,

Varit en göra ingenting dag idag.
Här rivs golv och byggs och sånt så jag har varit mest hemmifrån.
Ätit dom goda färdiga maträtterna jag hade klart igår.

Till kvällis har jag lyxat till det och gjort en het räkröra i salladsblad



En egenkomponerad sak :)
Tog det jag hade hemma

Grön paprika
Purjolök
Kokt ägg
Sambal Oelek
Grädde
Fiskbuljong

Det var nog allt och så här gjorde jag

Jag finhackade max en halv paprika,jag hade i grön,men man kan ha nån av dom andra också. Finhackade purjolök,kanske 3 cm. Fräste på detta i stekpannan.

Började med paprikan och sen efter ett tag i med purjon. Satte lite örtsalt på. Sen då det stekt ihop en snabbis så satte jag i kanske en matsked sambal oelek. Fräste ihopp snabbt och sen i med grädde,kanske 1 dl,puttra ihop o o på med liiite vatten..puttra en snabbis o .sen ytterligare kanske 1 dl grädde och max en halv fiskbuljongtärning som då fick puttra ihop med allt de andra en stund,sist hade jag i kokt hackat ägg. Rörde om o satte över i en lite kastrull. Sen fräste jag på räkorna snabbt tillsammans med flingsalt. Och sen i med dom i röran,satte i finhackad isbergssallad,,,rör ihop o servera :) Så egentligen är det endast detta man behöver ha hemma

Går att variera hur mkt som helst o ha helt andra "mått" än vad jag hade,jag gjorde så det blev som en portion max. De där ser man ju,beror ju på vad man tycker om att ha i...kanske mindre av nåt.Och detta var ju en liten portion med tanke på att det var ett litet kvällsmål bara för att äta nåt ;)

Det har varit en underbart varm dag idag. Hoppas på samma imorron. Och imorron ska jag ju och träna. Pjuh

Detta blev ett kort inlägg,jag är för trött.

Go natt


Nej men go morron

Publicerad 2012-05-24 09:12:20 i Allmänt,

Åter igen en toppen dag. Strålande sol o varmt.
Måste försöka hitta på nåt att göra under dagen för här hemma har dom nu kommit för att påbörja tapetsera,lägga golv osså vidare

Lite tomt i v-rummet nu.



Har inte tid att sitta här. Nu ska jag ta grannens hund på en prommis i finvädret. Återkommer :)

Ha de fint gott folk

Äntligen kväll

Publicerad 2012-05-23 22:12:01 i Allmänt,

Jag är toktrött

Och jag glömde ju fota min goda middag. Rackarns också. Men fläskfilen blev jätte god. Jag strimlade den,eller mer skar tunna tunna skivor som jag delade på mitten. Fräste den o sen i med purjolök OCH rökt skinka för att dryga ut den lite. Salt å peppar. Lite soja i för färgen o vatten. Puttrade på ett tag,låter ofta vattnet koka in i köttet några ggr...jag sätter alltså inte mkt vatten åt gången. Det blir så smakligt då :) Sen satte jag creme fraiche i slutet. Mumma.

Imorron har jag redan klart vad jag ska äta. Frukost omelett as usually. I den ska jag ha skinka,purjo o ost. Serveras med nåt fettigt till som smör eller majjo. Tror jag.

Lunch cesarsallad med en kall sås till...vet ej ännu vilken . Men jag har en sås som är gjort av detta

Caesardressing à la LCHF
2 ägg
6 sardellfiléer
3 msk pressad citron
några stänk worcestershiresås
8 msk riven parmesanost
2 pressade vitlöksklyftor
3/4 dl olivolja
3/4 dl vispgrädde
svartpeppar

Detta har jag i själva salladen

Caesarsallad à la LCHF 4 port
4 normalstora kycklingfiléer
1-2 krukor romansallad
hyvlad parmesan
1 paket bacon
Ägg


Till middag blir det en spenatsoppa med räkor i som är sååååå god. Jag rynkade på näsan när min mor sa att hon skulle bjuda på det men ååååå vad den var dog. Brukar ha aioli till. Recept har jag inte nu. Men det finns hos min mor.

Sen brukar det bli nåt litet på kvällen. Och en mugg te .

Nåt jag bara måste göra nån dag är Airams kålgott. Ojojoj hur gott det är. Och mättande.

Jätte bra sida med många tips o ideer

http://airamsmat.webblogg.se/

Denna är också bra

http://56kilo.alltforforaldrar.se/


Imorronbitti blir det denna frulle tror jag bestämt





Nu tittar jag ut och det är så ljust ute. Nu är sommaren strax här med värme också. Tänk att vi har ljust dygnet runt nu. :)

Imorron ska jag ha en lugn dag. Känns i kroppen då jag varit igång liiiite för mkt...eventuellt räfsa lite grann. Träning blir det först på fredag :)

Just ja,jag har ju nu provat en ny body splash...men den slog inte Love Spell,den är fortfarande favoriten så vill ni ha nåt som doftar uuunderbart beställ denna...och den doftar länge också




Just nu behöver jag hitta en bra body lotion..jag är så torr på huden efter utlandet. Men vaaad....några tips?

Nu ska jag se BB o sen hopp i snarklådan

Sov gott










Härliga sol

Publicerad 2012-05-23 13:40:08 i Allmänt,

Det är så underbart att vakna upp och se att det är sol ute. Man blir pigg nästan direkt av sånt väder. Glad :)
Även om man är dödens trött när larmet ringer 6.30 så när man väl stiger upp å solen skiner så vaknar man till på en gång.

Jag har hunnit med att stapla resten av vedhelvetet! Nu är det bara ett lass kvar i vedkärran men va faaan jag når inte upp och stapla det sista. *Tjurar ihop*

 

Jag har tagit en välbehövlig paus men ska sen ut och rensa i buskar o sånt.
Intagit goood lunch. Lchf givetvis. Jag gjorde igår torsk i ugnen,bara salta o pepprade. In i ugnen kanske 10 minuter. Tog ut den och bredde på en creme fraiche blandning på. .Hade i majonäs och purjolök. Salt å peppar. Sen in i ugnen givetvis ett tag till,det hade jag ju glömt skriva..kanske 20 minuter till eller tills såsen fått fin färg.. Enkelt. Det ska vara enkelt. Till det så kokade jag blomkål mjukt,sen tog jag stavmixern och gjorde blomkålspire/mos av det..hade i lite creme fraiche o smör. Brukar ha grädde men de fanns inte hemma. Såååå gott. Airams blogg har bra förslag på blomkålsmos ...ja och en massa annan mat!

Frukosten bestod av omelett. Enkelt där med. Jag hade ju som sagt inge grädde hemma så jag vispade ihop 2 ägg med vatten...fräste på lite hackad rökt skinka o purjo,sen i med äggen. Till detta hade jag creme fraiche/majonäs blandningen. Omelett är en favvo som frukost. Går att göra på så många sätt. Ibland sätter jag ost också på den och viker ihop..mums..eller varför inte några bitar brieost på...Släng i det som är gott så har man en mkt varierande omelett.

Som sagt,det ska vara enkelt. Jag har ju varit med ett tag nu när det gälelr lchf så jag vet ungefär hur mkt jag ska ha på min tallrik. Jag säger det igen...även fast man äter enligt lchf så kan man itne vräka i sig. Tänk på portionerna. Och det totala intaget under en hel dag. Man kan inte äta massa vispad grädde o hallon..eller äta hur stora portioner som helst...eller överdriva alla fettiga såser..bara för att det heter lchf...tänk på det. Vet många jag känner som inte gått ner men då har jag hört hur dom har ätit och det har varit fel..jag äter fortfarande max 125 g proteiner till exempel..man behöver inte äta det dubbla..visst man ska äta tills man är mätt,men jag blir jätte mätt på 125 g proteiner,sallad till o sås..Just nu är jag rätt hårt. Äter nu bara det som är max 5 g kolhydrater per 100 g. Så det är det som gäller nu istället för att räkna intaget i matdagboken. Det är jätte bra till en början,tills man lär sig hur man ska äta. Men jag tyckte det var jobbigt. Jag äter nu också bara dom "tillåtna" grönisarna i början...gröna grönsaker helt enkelt...och vitkål o blomkål då :)  dom som har minst kolisar i sig...jo jag vet,man kan äta tomater,morötter osv...men jag kör den hårda varianten nu till att börja med...sen kommer jag visst ha tomater ,morötter o sånt till maten. Jag kommer baka lchfbröd. Men just nu vill jag vara utan sånt.

Jag var strikt då jag började med detta o räknade mitt intag på matdagboken o gick ner 7 kilo på 6 veckor...så jag vet ju att detta funkar men nu utan att räkna blir spännande...men jag tror de kommer bli bra.
Jag vet att jag blir pigg av denna livsstilen som jag kallar det. Och mår så mkt bättre. På många sätt.

Middag idag vete tusan än så länge. Hade varit gott med heta räkor...fräsa ihop paprika,purjolök o vitkål. I med grädde o kryddor. Puttra ihop. Steka på räkorna snabbt o sen i med dom i grädd/grönsaksgeggan. Rör om. Till det kan man ha blomkålsris Mums...blomkålsriset kan man piffa upp med olika saker också efter det är klart,blanda i hackad rödlök tex..gott gott...ja bara använd fantasin :) man får ju äta sååå mkt gott så det finns inget man saknar.

Här en dag hade jag inga grönsaker i kylen och hade grillad kyckling jag skulle äta. Kollade i frysen. Hmmm broccoli...vad tråkigt att äta kokad broccoli...nå jag tog fram den o kokade den en lite stund och sen satte jag den i en smörad ugnsform,lite flingsalt på,på med ett ägg jag vispat upp med vatten. Hyvlade ost över och in i ugnen tills osten fått fin färg. Hur gott som helst ju. Bättre än den vanliga kokade broccolin. Sås gjorde jag av creme fraiche o lite majjo. EN pressad vitlök i...slurp

Har ni frågor på olika förslag till måltider så tveka inte att fråga. jag märker att jag blir mer och mer säker på detta med lchf o får olika ideer hela tiden. :)

Återkommer med vad jag hittar på för middag.
Vet ni vad som är så gott när man blir kanske småhungrig på kvällen eller mer sugen som jag då när jag tyvärr har en ful ovana att äta på kvällen. Jo som alla andra skriver om...skinkrullar,ostrullar,salamirullar....jag tar ibland en hyvlad ostbit,på med skinka,och lite purjolök o gurka,rullar ihop...hur gott som helst och krispigt...har man ätit dåligt under dagen o tror man fått i sig för lite fett så brukar jag bre på majjo eller creme fraiche på osten o sen på med skinka o annat. Eller blanda till en liten mängd creme fraiche,hackad purjo,hackad skinka,lite vitlökspulver och ha till dina rullar :)

Nej nu ska jag iväg och hämta barnet från skolan. Vi väntar på samtal från doktorn då hon inte blivit så mkt bättre av kåvepeninet sen förra onsdagen...fortfarande röd och svullen. Trött och hängig.

Ha en fortsatt bra dag

Nu har jag hittat vad jag ska göra till middag. Strimla fläskfile,bryna på det tillsammans med purjolök och kryddor. I med lite viltfond och vatten så får det eftersteka ett tag. Sen i med Creme fraiche i skyn så får man en finfin sås. Tror jag tar nån enkel sallad till det,isbergssallad och gurka. Återkommer med foto :)



Alltså...

Publicerad 2012-05-22 18:54:48 i Allmänt,

jag är så less. Less på min värk o trötthet. Jag har en önskan å det är att bli frisk o orka det jag alltid orkat. Men jag vet ju att det inte blir så :(
Det var nån som skrev : När man är frisk önskar man sig en massa saker,när man är sjuk önskar man bara en sak.....att bli frisk...den är så klockren

Här snackar vi klockren! ;) hihi

http://klockren.nu/

Idag har jag i alla fall varit å tränat. Det var skönt att vara tillbaka igen. Varit för många veckor nu uppehåll. Har 2 nya övningar. Jisses. DOm tar. :)

Sen är jag tillbaka i lchf igen,eller det har jag ju varit mer eller mindre,men nu kör jag det till 100 %. Hoppas på att gå ner mina kilon,men dom är svåra o det har ju med sjukdommarna att göra men i alla fall. Jag ska ge det en chans. Om inte annat så mår jag tusen gånger bättre när jag äter enligt lchf. Tar en eller två veckor sen mår jag så mkt bättre.

Jag har slutat räkna intaget o ska se om det funkar. Det är så jobbigt räkna o skriva dagbok. Men det fungerade då jag gjorde det för ett år sen. Då rasade jag i vikt. Men jag ska se om inte detta fungerar i alla fall. Kan ju en del om det o hur de ska se ut.

Nu ska jag snart sätta mig bänkad i soffan o bara vara. Se halv åtta hos mig. O sen lite ghostwhisperer o sen BB :)

Heippa

Så där ja!

Publicerad 2012-05-22 11:18:15 i Allmänt,

Så här ska de se ut,strålande sol o värmen börjar komma. Tackar! :)



Tänk att det såg ut så här för en månad sen!! Helt otroligt



Jag ska ta vara på den fina dagen idag. ut o stapla lite ved som är kvar. Sen ska kap o klyv fram så man kan fixa till björken som är tagit ner,

Men först ska jag hitta nån lunch,varit o tränat o nu är jag hungrig.

Helgen

Publicerad 2012-05-20 19:08:51 i Allmänt,

är över o det har varit mest taskigt väder. Men vi har ändå inte kunnat göra så mkt eftersom gumman är sjuk,hon hade feber igårkväll. Och hon hostar rätt illa o fortfarande svullen i halsen. Inte kul. Idag tog vi i alla fall bilen för att åka iväg o fördriva lite tid,drog mot Sangis o vidare till trångforsen för att sen det enorma stigande vattnet. Det var mkt över det normala. Skönt var det att bara åka runt lite,det gjorde vi mkt då vi var små,då tog mamma o pappa bilen o åkte runt lite här  o där med oss ibaksätet,det var så mysigt. Och nu fick vi lite tid att gå,jobbigt för gumman som inte ens kan vara ute o bara gå runt huset utan att hostan börjar ...hon blir då hemma imorron från skolan eftersom hon inte är i bra form ännu. Nu ska hon få vara hemma tills man ser att det helt har vänt.
Synd att hon missar så mkt av fotbollen som hon ÄÄÄLSKAR. Men sommaren är lång så förhoppningsvis hinner hon vara med :)

Nästa helg blir det nog geocaching. Ett fort som vi har tänk oss till,bara alla är friska o krya så blir det en heldag med det. Packa matsäck o dra. Vi lär bli i alla fall 2 bilar som det ser ut nu i alla fall.

Hit ska vi,kan bli intressant :)



Nu blir här lite äppelpaj med vaniljsås...slurp...

Här kommer en bild på gummans fotbollslag,tagen idag,hon fick dispans för att åka o vara med på den bilden hehe



Laterrrrr

Dricker Kiss......

Publicerad 2012-05-18 19:48:11 i Allmänt,

o här spelas de wii...
Sen ska vi se Men In Black :) Längtar tills trean kommer...
O sen har vi BB :)

Vi har mys i soffan o bara är
Imorron bli re kapa o klyva ved,alltså jag tycker sånt är kul även om de kan vara jobbigt...alltså tar ju lite tid..behöver inte vara spec tugnt men de tar sin lilla tid

Jag sitter just nu o dricker Kiss ...ja på riktigt...kolla




Hihi jag kunde bara inte låta bli att köpa hem en sådan här hihi....o god var den!

Sen fanns även dessa




Nu ska jag vänt på att vi ska se nån film,jag är ingen sån där tv spels fantast eller mobil spels fantast...vanliga familjespel,de gillar jag,men inte andra spel...så jag vill nu se film...



Skitväder

Publicerad 2012-05-18 10:15:50 i Allmänt,

Regnar o regnar. Så jäkla trist. Kanske kommer åska under dagen...hoppas de klarnar upp då för nu vill jag ha sol...

Idag har Rune varit hit o fällt den stora björken på framsidan av huset. Skönt. Den har inte riktigt gjort nån nytta där. Mera ved dessutom :) Blir till att kapa å klyva. :) Jag gillar ju att fixa o dona,även sånt som många kallar karl göra. Äsch,kvinnor kan,så är de ju. O de mesta fixar jag själv. Även fast saker tar mer tid nu o jag ska ju inte egentligen göra allt jag gör pga kroppen,men jag måste ju o jag vill inte precis lejja folk att göra saker. Nä kan själv :)

Gumman har halsfluss o fick penicillin i onsdags...har väl hjälpt rätt okej till idag. Usch. Stackaren. Om de kommer tbx igen ska jag begära annat penicillin,tycker inte Kåvepenin vill på å hjälpa så bra.

Trist att hon ska vara sjuk. Hon missar så mkt hon vill göra,fotbollsträningarna o matcher tex

Nåja säsongen har ju bara precis börjat

Kan inte fatta att dom snart har sommarlov. Det har gått så fort fram till nu.
Får se vad man gör i sommar förutom att fixa på gården o altanerna osv...om det blir nån resa söderöver..
Har ju 2 nätter gratis boende på fint hotell som jag har vunnit så de borde man utnyttja :)

Nu ska jag skriva klart handlarlistan o åka o handla. Ska försöka göra cupcakes idag med gumman,om hon orkar.

Så på återseende

Beroendeframkallande!!

Publicerad 2012-05-14 14:16:17 i Allmänt,

Ja det är vad dessa produkter är

Victoria Secrets body splash

Mitt absoluta favvo är Love Spell,den är heeelt underbar o doftar en hel dag

Denna



Idag fick jag hem en ny doft,ska prova den,black currant o vanilla



Få se om jag gillar den,ingen har hittills slagit Love Spell.
Dessa doftar mild o gott. Jag gillar inte starka parfymer. O dessa sprayar jag på kläderna,eller på kroppen o ja till o med i håret :)

Idag har vi skitväder,blåsigt o regningt. Huga.
Gumman har varit på skolan,jag ska kolla hennes hals när hon kommer hem. Nu är hon hos en kompis.

Skickade henne till skolan med intag av Ipren i morse o Bafucin i väskan.

Hon är allt tålig lillvännen min.

Nu ska jag ringa ett litet samtal,ett viktigt sådant :)

Oh no!!!

Publicerad 2012-05-13 22:59:34 i Allmänt,

Gumman lät konstig i rösten igår,men jag tänkte hon var trött. Hon kom hem idag och hon lät så där trött i rösten idag också....sen när vi satt o kollade lite tv säger hon att hon har ont i halsen. Hon ville ha honungsvatten. Jag kirrade det och bad henne komma så jag kunde titta hon i halsen. Ojsan. Där var de ganska så rött på båda sidor och en vit beläggning på ena sidan. Den såg man tydligt. Hon fick sen den själv,hon gapade rätt ut,uuuusch vad äckligt,det ser ju ut som ett ägg.....

Nåja nu håller vi tummarna för att det bara är nåt kortvarigt. Men grejjen är ju den att hon har ju haft halsfluss för inte sååå länge sen. :( Hon har fått Ipren till natten. Ont har hon. Men vi ska ändå kliva upp imorron o prova skolan. Det är ju bara 3 dagar skola i veckan. Hon får inte bli sjuk. Dom har ju 80-tals disco på onsdag ju.

Och när jag idag hade varit och duschat hos min mor så drog jag hem o svängde in på gården här hemma. Gick ut och höre ett pyyyysande. Följde ljudet o hamnade vid däcket. Jävla skit,en stor spik/skruv liknande grej var i däcket. Så nu är däcket platt!! Hur otur ska man ha. Förra året fick jag också en stor jävla grej i hjulet så de blev punka. Då var de peugoten,nu är det volvon.

Suck

Nu är det gonatt. Kan bli en vaken natt med gumman

Zzzzzzzz

Strålande sol

Publicerad 2012-05-13 17:24:30 i Allmänt,

har det varit hela dagen. Blåsigt är det men solen gör en på bra humör :)
Jag har i alla fall dammsugit hela huset idag och sen dammtorkade jag alla rum,eller njaaa dammtorkade o dammtorkade,jag gjorde det med dammsugaren med dammsugarborsten,hmmm,jag brukar inte göra det,jag brukar alltid torka med ajaxvatten för de doftar så underbart gott då o känns så rent,men idag tog jag mitt förnuft till fånga o hjälpte kroppen med att vara lat :) har så jäääävla ont så ojojoj...jaja,känns bra att ha gått igenom huset i alla fall.

Blir att storstäda när byggkaoset är klart här i alla fall

Katterna har varit ute både igår och idag,givetvis i koppel för dom är innekatter :)
Kastrerade båda 2. Dom är så lugna o gosiga.
Dom är rätt nöjda av att vara ute i koppel. Blir rätt trötta sen när dom kommer in. Nöjda kissar. Vi har så fina kissar vi :)

Ikväll ska vi glo på en nån film. Om jag orkar,jag somnade ju innan 22 igår...
Nu börjar jag längta efter denna!!!





Till veckan har jag massor att stå i,som vanligt. Men de är ju bra de :)
Och jag ska börja träna igen,gruvar mig lite grann men jag vet att det kommer bli bra efter några ggr

Ska sluta med kolisarna nu också,jag ger mig fan på att det är dom som gör mig tröttare än jag annars är. Inte ätit så här mkt kolisar på läääänge som jag gjort denna vecka o jag är sjukt trött o mår inte bra.

Nu jävlar :)

BB ikväll ser jag fram emot,jippiii.

Nu ska jag mojsa på med min gumma som kommit hem från sin far.

Så på återseende folket

Såja

Publicerad 2012-05-12 21:46:01 i Allmänt,

det var den lördagen,jag ska snart gå å lägga mig,alldeles för trötter.
Blev inte så mkt som blev gjort idag,eller jo,lite i alla fall,kalasandet var jätte bra,god smörgåstårta!
Inhandlade en jätte fin bukett till mamma. Den var så somrig
Jag har röjt lite här hemma,ska dammsuga imorra.
Jag har hängt upp gardiner,ett par nya i gummans rum,som jag egentligen beställde till mitt sovrum men när hon såg dom,ja då blev de hennes hahaha

Jag har suttit och planerat min altan på framsidan...och den nya bron med nya bropelare. Jeee

Jag har skottat lite snö idag,jaaa vi har ju i princip slut snö,men de fanns kvar av takraset på baksidan av huset så jag har skottat ut den så smälter de bort i ett naft. Ska ju stapla ved på baksidan o då vill ja ha lite torrare på backen innan jag staplar.

Jag har fått vikt tvätt också. Ja jag fick i alla fall gjort en del idag.

Jag längtar till veckan som kommer,då blir de gym o prommisar igen. O bra mat. Yes.

Fast jag har lite övervikt nu så känner jag mig som fräsch efter utlandet. Lite brun blev man ju o ännu ljushårigare :)



Imorron...ja jag ska försöka att ta de lugnt. Dammsuga var de ja. Men inget annat. Jobbigt med ordningen här hemma då det är byggkaos. Vill så gärna ha de klart. O jag saknar verkligen duschen. Jobbigt åka dryga milen för att duscha...

Framtidsplanerna vet jag inte så mkt om ännu. Plugga står rätt högt upp. Men jag är sugen att jobba...prova på. Jag har 2 st på lager som jag vill prova. Så ja vi får se,
Jobbigt att inte veta så mkt om jobb o så men ja de löser sig alltid,eller hur

Jag ska träffa min läkare Johanna åt veckan. Och min sjukgymnast...vi får se vad vi kommer fram till

Nu ska jag lägga mig å läsa. Längtar efter min gumma som kommer hem imorron,hon åkte igår men jag saknar henne då hon är borta. Man hinner ju inte så mkt på veckorna då det är skola o sen borta varannan helg. Ja usch,tänk vad lite m an hinner med sina barn egentligen. Vill hinna så mkt mer,inte åka bort o så,men att vara med dom,hitta på småsaker med dom osv

Nu säger jag go natt folket


Lördag då rå

Publicerad 2012-05-12 10:38:01 i Allmänt,

hihi ;)

Jaja :)

Idag ska här frossas. Min mor fyller år och jag ska äta både smörgåstårta o vanlig tårta. Mums! Inte specielt LCHF här inte. Jag har ätit så mkt kolisar i veckan att jag känner att min kropp inte alls är i form. Så jäkla trött...jag tror att det är av alla kolisar jag ätit. Är inte van äta så mycket så nu känner jag skillnad vad det gör med min kropp. Visst,jag är trött o sliten av mina sjukdommar men kännt mig mer trött i veckan o kopplar de till skitmaten jag ätit. Kör igång stenhårt åter igen från nästa vecka,då blir det också gym o prommisar.

När vi var i Turkiet så är det inte alls svårt låta bli kolisar. Fick mindre mage där :) är ju mest grönsaker o kötträtter. Jag skippade pastan,stripsen o potatisen som fanns.

Nu är katterna ute en sväng. Att dom är söta. Selarna o koppel på :)



Vet ni. Finns mkt jag ångrar när jag var ung och dum,omogen och tanklös och blev mååånga ggr indragen o lättlurad till att säga det jag inte ens ville säga,och man sa att jag vet att det är så här och då trodde jag på det och berättade vidare. Jag herre gud. Man har lärt sig den hårda vägen. Jag var verkligen en osäker människa.

Nej men nu ska jag göra lite här innan jag drar på kalas


Sching

Hehee

Publicerad 2012-05-11 12:25:42 i Allmänt,

få se om jag har rätt men min tanke...
Det lär ju visa sig
Hahahah
Det verkar så i alla fall men ptjaaa vi får se ;)

Nu ska jag handla för kvällens plans. Ostbricka,vin,surr o BB.

Se ya

Fniss

Publicerad 2012-05-10 19:44:20 i Allmänt,

...............................

Hihi

Längtar

:)

Imorron :)

Nu ska jag i alla fall fortsätta trösta lillgumman som verkar ha tappat bort presenten hon fick köpa till sin pappa när vi var i Turkiet. Stackaren! Fattar inte var den är.....kan den ha fallit ur i planet. Kan de verkligen blivit kvar i rummet på hotellet.....jag har inte sett den sen vi kom hem...jag vill på o tro att den inte kommit ändå hem

Hoppas hoppas vi hittar den

Nu ska jag gå till lillgumman

Grått idag

Publicerad 2012-05-10 08:08:54 i Allmänt,

var regnigt igår kväll och idag är det grått och trist.
Får bli en nyttig dag idag,ringa massa samtal osv

Jag är trött
Har ont
Less

Så fort jag är igång mer än normalt så blir jag fasen så dålig,hatar detta,riktigt less nu. På utlandet fick jag ett litet il då hag hade skitont nån dag och illa mående. Men det gick eftersom jag gjorde nada där. Inga måsten,inga göromål osv. Jag kunde bara vara.
Jag får aldrig hinna ikapp här hemma. MEN jag mår ändå bättre nu än när jag var sjukskriven för det var jääävligt stressigt vara sjukskriven,varannan veckas intyg av läkaren innebar ju då läkarbesök varannan vecka,få ett nytt intyg,inte kul,sen skicka det till F-kassan som då ska bedöma om intyget är nog bra skrivet,kanske får fixa nytt intyg,2 gånger,kan bli utan pengar för F-kassan bedömer att man inte är sjuk. Sen fortsätter man så hela tiden,det är påfrestandes,man kan aldrig slappna av och rehabelitera sig själv. Så att gå sjukskriven är inte dans på rosor. Lider med dom som är sjuk,för det är ett rent jävulskap nu för tiden. Hemskt. Jag mår mycket bättre idag när jag inte är i den rullande skiten,tyvärr,ändå vet jag att jag inte är frisk men är rädd att bli sjukskriven igen. Du får ändå bara vara sjuk max ett år,sen är du frisk! haha. Men att gå på aktivitetsstöd är inte så kul heller med tanke på hur mkt mindre pengar man får i månaden. Jag ser nu hur jobbigt det måste vara för dom som inte har ett arbete. Inte lätt få ersättning nånstans ifrån. Och får man det så är det en väldigt liten summa och ändå har man kämpat i livet för att få sin ersättning,man betalar den där hemska skatten osv. Nä mycket har blivit så hemskt för många människor. Sjukskrivningen,A-kassan osv osv. Och för oss här uppe är det inte lätt att få jobb eller ens ha kvar sitt fasta jobb då det läggs ner mer och mer arbeten här. Att sen då knappt få stämpla,hur tänker man....mitt jobb läggs ju ner,det ska flyttas till stockholm. 60-80 personer som blir arbetslösa. Och inte många kan hitta ett nytt här. Och det är itne så bara att flytta när man har familj och framförallt barn,som är trygga här,trygga i skolan osv. Nä man ska inte behöva flytta och slita upp barn från sin trygghet.

Nåja nog om det
Jag ska se lite våra bästa år idag.

Byggkaoset fortsätter här hemma,gaaaah

Veden ligger på backen nu,ska börja stapla den i helgen,hoppas på att backen där jag ska lägga veden hinner torka upp lite mer
Ska ha en vän som kommer hit nästa vecka och tar ner björken på gården som inte gör nån nytta. Bara är i vägen o skräpar ner.

Jag hoppas på att göra i ordning kring gården i sommar,men vi får se. Viktigast är bron och bropelarna. Sen får vi se om det bli att fixa en alta på framsidan.
Finns mkt kvara tt göra men jaja jag har inte ens bott här 2 år så allt tar sin tid

Nu tv,kaffe o macka
Tjo


Tisdag

Publicerad 2012-05-08 15:47:20 i Allmänt,

har varit rätt fullt upp. Iväg på jobbet kl.10,sen for jag till Nova och fick mig en tid för ett nytt träningsprogram,duktig Catte :) och efter det drog jag och tvättade min bil. Det behövdes. Måste ta den invändigt också,kanske på torsdag.

Nu kokar potatisen som ska bli mos till torsken jag gjorde igår.
Sen in med barnet på fotbollsträning.

Imorron reumatalogen
Torsdag eller fredag till jobbet igen. Ja nog får jag mina veckor att gå jag med :)

Gumman sitter och pysslar med en kompis,hon är en riktig pysselmajja. Och påhittig. Som bara det när dom hade matteläxa hem att ta bilder på olika geometriska figurer. Kvadrater,rektanglar osv osv

Kolla hur otrolig hon var med det
Mattan hade ju givetvis kvadrater :)

 

Handduken som hängde på tork hade ju 2 figurer,kvadrater och rektanglar :)



Och denna var fasen bäst,här har ni 3 i 1. Kvadrat,rektanglar och cirklar :)



Sen ropar hon att hon hittat en pentagon....en femhörning alltså. Detta blombladet hahaha



Jag är som stolt över hennes tänk. Och hon är himla duktig.

Vi har underbart väder här hemma. Strålande sol o bara få snöhögar kvar nu. Börja fixa på gården snart då.
Åt veckan ska jag igång med träningen igen o bättre matvanor än vad man haft på utlandet :) ska bli skönt. Tar det i lugn takt både med motion o mat. Det får ta tid. Och man måste inte träna gym varje dag,jag har som mål att gå på gym 2 ggr i veckan. Går jag mer är det ett plus. Och jag ska ut och promma så ofta jag kan. Det är ett måste. Man har den tiden att promma i alla fall och det gör gott för kropp och själ :)

VÄntar på en del svar från läkare men ska ringa samtal nån dag.

Nu ska jag gå å kolla om jag kan fixa moset

Go och gla kexchokla ! Hepp

Så skönt

Publicerad 2012-05-07 23:09:58 i Allmänt,

att duscha i hemmadusch...på utlandet är de så lågt tryck i duschen att det knappt går att få bort vare sig schampo eller tvål o dessutom luktar vattnet klor på utlandet.

Fast direkt hemmadusch är de ju inte för här hemma finns ingen dusch för tillfället....lite jobbigt men de går när jag vet att de kommer bli så fint sen

Hemmamat är också gottigt,fast vi haft bra mat på utlandet så längtar man till sin egen mat...
Palt 2 ggr idag. Stekt palt. Mums
Sen har jag gjort torsk i ugnen. Men majs,tomater o lök runt om o sen en vitsås på. Till de blir de mos imorra.

Snart drar träningen igång igen,ska fixa mig ett nytt program till styrke o sen ska prommisarna igång.
Skönt röra på sig o jag hoppas att det ger nåt snart meeeeen de kan dröja med tanke på sjukdommarna som hjälper till att jag samlar vätska...jaja

O jag längtar till...... ;) wahooo heheee ;)
Inte lätt att vara hemlighetsfull inte men ja ibland är man de för det ger en så mkt fast det kan vara fel också...klurigt va ;)

Har beställt ved för kommande vinter o de kommer i veckan så jag vet vad jag har att göra...stapka ved..hoppas kroppen hjälper till för jag tycker ju de e kul...

Förutom smärta o andra skitgrejjor som dykt upp uti kroppen så mår jag bra...känner mig lixom pirrig hahaha

Nej nu ska jag se lite Våra bästa år innan sängen,har några avsnitt att glo på nu. Spelat in givetvis ;)

Go natt

Tjosan då

Publicerad 2012-05-07 14:38:27 i Allmänt,

Då var man på hemmaplan sen lördagskväll. Var kaos att komma hem,såg fram emot att sätta sig ner i soffan för att varva ner till lite tv,men så här såg det ut...



Så det blev att gå till sängs nästan på en gång. Var hemma rätt sent så de funkade. Nästa dag tog jag tag i röran,bort med all plast o sen dammsuga. Torktiden kan vara upp till 6 veckor o jag vill kunna vara hemma i så fint som möjligt här hemma annars blir jag stressad. hehee.

Men de kommer fint sen.
Här hemma har snön smält bort riktigt bra. Härligt. Vädret är underbart idag. Strålande sol.

Utlandet har varit så underbart. Varmt. Man har inte orkar pressa o sola,blitt mkt skugga o inte många timmar i solen,så så brun är man inte men man ser defenitivt inte blek ut.
Men vi har haft det toppen i alla fall. Kunde inte haft det bättre.
Här har ni lite bilder







Nu hemma i verkligheten o vanliga vardagar. Har mkt denna vecka och på onsdag är det reumatalog igen. Pjuh
Imorron en besök till jobbet o prata lite framtid.

Nu ska jag iväg till en vän o surra lite granna ;)

Helluuuu

Publicerad 2012-05-02 16:58:49 i Allmänt,

jag har inte riktigt tid att blogga här vi har det så bra i Turkiet. Belek närmare bestämt. Bor riktigt bra,all mat e bra,har ju all inclusive,som jag älskar :)

Riktigt tur med vädret har vi haft. Vi som sa att jaja vi får kanske i alla fall som en vanlig svensk sommar...alltså ganska varmt....hahaha som vi misstog oss...vi har haft mellan 26-34 i skuggan!!! Voj voj. Mulet idag med lite solsken men ptjaaa jag verkar ha fått massa färg iaf,drog på mig olja idag heheee

Vara schnygg när man är hemma så du får se hihi....eller rättare sagt ...nä jag ska vara tyst ;) De funkar så bra nu när man har Zipp it!! ;) fniss

Igår var gumman på parasailing....tuffing...det har jag varit på en gång tidigare. Man är 150-200 meter upp i luften.

Svårt få in kort här idag så det får bli senare.

Imorron blir det marknad i Manavgat. Där har jag varit tidigare,är jätte stort :)
Hoppas på mulet så man orkar gå men dom har lovat de så.
Imorron kväll blir det nog italienskt till middag...5 rätters

För nån dag sen tog vi mexicanskt...det var jätte gott







Om

Min profilbild

Catrin

Jag är jag och ingenting annat.Vill så mycket i mitt liv men det finns alltid spärrar till de.Vill prova på massor och hoppas få den möjligheten också.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela