catrinstromberg

Efter många påtryckningar om att jag ska blogg nu så har jag äntligen gjort de... Inte den mest påhittiga när de gäller att knåpa ihop blogg tror jag,men jag ger de ett försök. Tjingeling

Härligt att ha fått hem lillgumman idag

Publicerad 2011-12-29 23:43:45 i Allmänt,

Som vi saknat varandra :)
Och helt otroligt har vi "fått" ha kontakt via mobilerna..peppar peppar ta i trä. Man ska inte behöva vara rädd att skriva till sin mamma eller ringa till sin mamma!!!

Som jag sagt tidigare,jävla heil hitler fasoner. Inte kul o höra berättelserna sen. För allt kommer fram till mig. Vi har ett sånt band jag o gumman.

Börjar vara mkt nu......nåväl nåväl,allt löser sig till de bästa i slutändan...

Imorron bli re inhandling av massa fyrverkerier o svävande lyktor som jag inte hunnit inhandla ännu o gumman vill nog vara med :)



O jag är så sugen på en till kisse,men va fan,snart är man ju en kattsamlare,jag har ju redan 2 st...kan ju inte ta en tredje...men den är så söt....kritvit!
Här e mina 2 troll jag har nu




Men en sån här skulle ju passa....viiiisssssttt :)



 
Alltså jag förstår inte varför jag inte är trött på kvällarna,jag tror jag är tonåring på nytt,vänt dygnet! blä,gillar de inte,uppe sent o upp i tid,trött o seg hela dagen för att man inte kommer isäng i tid...måste hitta en rytm igen. Men snart kanske :)...

Ser fram emot helgen. Har ju gumman hemma så vad mer kan man begära.
Nu ni ska jag se lite tok på tv.n o sen isägn o läsa. Dom börjar såga,spika o härja hos grannen kl.7







Julen

Publicerad 2011-12-27 11:58:49 i Allmänt,

har varit fantastisk.
Gumman var toknöjd över sina klappar :)
Och jag med,vi som har sagt att man köper bara till barnen men nog fick jag många klappar minsann Bland annat en ny dator,weeiiiii....

Imorron blir de Happis och handla lite,först på IKEA o sen på Maxi. Ska bli skoj.
Kanske blir att en kompis tar hem en kattunge också på vägen hem,en kritvit lite sak,,,sååå söt :)

Snart får man plocka undan julen,så fint med julpynt men man blir fort less de...
Det är ett himla jobb plocka undan,pjuh...
Och nu vill jag göra om här hemma...hitta tiden till de,orken och ja så klart,pengar :) vet ju hur de ska se ut nu här överallt :)

Har nu 4 st ekplankor så jag kan börja göra plankstek och laxplanka :) Det blir säkert mumsfilibabba...
På fredag kommer gumman hem från sin far och då ska vi fixa massa raketer och svävande ljuslyktor



Vet ännu inte vad jag ska göra för nyårsmat...massa bubbel ska vi köpa...pommac alltså ;)
Undra om de blir köttfondy elr kanske en planka :)
Gumman fick ju köttfondy te julmat för hon gillar inte själva julmaten...

Sen gjorde jag fruktspett och smälte wienernougat te efterrätt


Här ser ni lite av gummans julklapp som var de bästa


Sen kom nog hennes One Piece efter detta...hehe

Min nya leksak


Nä nu ska jag fortsätta ta de lungt,plocka lite,ska dammsuga o skura här innan fredag.

På återseende

Fniss

Publicerad 2011-12-24 01:15:17 i Allmänt,

ptjaaa kanske de e bättre på den vanliga ;).......

Men jaja ida ghar det varit en fullspäckad dag,och jag som tycker att jag gjort allt klart inna jul...njaaa pyttsan...nå happis idag en sväng i alla fall....sen hem,Kalix en sväng också,tog sin tid ,sen till fina Jea och Jocke för lite God Jul o kramar...sen hem...pjuh,haft lite uppesittarkväll,griljerade skinkan,gjorde en ädeloströra,gjorde 2 olika snittar....fick besök av Petra o hennes mor,blev lite glögg och Paradis choklad..mmm mmm mmmm....

Skulle passa in tiden för bandy för gumman idag kl.18.15...fick ett samtal nån timma innan att de var inställd pga regnet...osis...gumman blev jätte besviken,hon gillar det verkligen ! Nåja nåja...nu blir de lunga timmar innan juafton....klapparna under granen,maten är fixad de mesta....gumman ska få sin bäsaste mat imorron,hon gillar inte julmat...ja de blir en förträfflig dag :)

Kramisar i massor....

Go morron

Publicerad 2011-12-22 09:19:09 i Allmänt,

Ja de har det varit ett bra tag nu,men jag softar på lite idag,skönt
Blir en Happisresa idag och imorron,pjuh....
En del kvar att göra ännu innan julafton...men de är så kul och mysigt planera o fixa till den dagen.

Här kommer bilder på mina kycklingrullade jag gjorde faktiskt först igår

Här är fileerna delade på 3...på med kryddor,ostskiva och sen ädelost och philadelphia vitlök :)



Ihoprullade



La i lite kök och tomatblandning i botten



Sist satte jag på en blandning av chili sås och sweetchili på rulladerna och sen i med grädde som jag satt lite soja i....




Blir så sjuuuukt gott alltså...och med fantasi kan man göra dessa på flera olika sätt :)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för nå middag

Imorron blir de ju uppesittarkväll med att göra skinkan och äta dopp i gryta,massa småplock ska jag göra,typ snittar o sånt....måste fundera vad jag ska göra för någe :)
Kom med lite tips och ideer vettja :)

Ska snart o ta hem barnet,hon tar jullov vid 11 idag :)

Nu ska jag fortsätta göra ingenting en stund till

Heiippa

3 dagar kvar till julafton :)

Publicerad 2011-12-21 12:46:10 i Allmänt,

Härligt. På fredag blir de uppesittarkväll med ett antal människor,grilljera skinkan,äta plockmat,julmusik på osv osv...

Igår såg vi som sagt Happy Feet 2 i 3 D,såååå coolt. Var en jätte bra film. Gumman valde att gå å se den istället för fotbollsträningen,och visst får hon välja en sån gång,det är ju i alla fall inte jag som väljer åt henne,annars är ju träningarna viktiga,verkligen och inte minst för gumman,hon älskar dessa sportintressen och jag stöttar henne till 100 %...och ska man få vara med på matcher sen så ska man även ha tränat,men gumman tränar för att det är kul och det är andra kompisar än i skolan,det är också viktigt.

Nu har hon ju börjat bandy också....och hon älskar det. Jag var lite emot de men jaja tänkte att hon får väl prova då efter många om och men....klockrent! Superduktig var hon opch hon sa-  Mamma: jag måste mörja bandy!! Och både tränare o kompisar är så glada att hon ska börja och det är fler låååånga resor med bandyn,äventyrligt :)

Så länge hon vill och man kan så ska hon får sporta,det är så jäkla nyttigt och socialt och det är ändå hennes liv och intresse. Är man ändå bara hemmi kring så är det ju de som går i första hand :) Och det har jag sagt till henne,ska man ändå inte bort på nå speciellt så får hon träna och matcha :) Sen att hon nu valde bion istället de förstår jag,första gången vi har en 3 D bio i Kalix och det var sista dagen den gick och då fick hon även med sig en kompis.

Då blir de att investera i allt som man måste ha i bandyn också...benskyll,halsskydd,byxor,bra hjälm,etc etc,pjuh,synd man aldrig är 2 om att dela dessa dyra kostnader,men det har de heller aldrig varit,den andre har alltid kommit undan dessa saker....jaja bara bita ihop och betala själv,jag är ju van. ;)

Nu ska jag avvakta tills jag ska hämta gumman från skolan,lite tv tills dess....


Happy Feet 2 i 3D

Publicerad 2011-12-20 15:55:53 i Allmänt,

blir de att åka o se på bio snart,kl.17 börjar den

Jag måste bara få......   .....nog är du som söööööt ;)  *fniss*




Nåväl,låst käften o kastat bort nyckeln sen ett tag tbx ;)

Annars då....jo rå,julenafton snart och jag är supernöjd med mina inköp till gumman!
Imorron ska jag göra kycklingrullader,mmm mmm mmmm....i några så fylls det med ädelost och i några med vitlöksost,givetvis kryddor,lite chili och kanske mango chutney på...häller i en del grädde i formen och in i ugnen 45 min....enkelt o gott...lägger in bilden på de imorron om jag hinner.

Kommer bli utgång i jul,de var länge sen nu,kommer bli fantastiskt roligt.

Nu ska vi iväg

Tjoff

Middag

Publicerad 2011-12-18 12:49:07 i Allmänt,

idag blir hos min morfar...han är snart 90 år den gubben :)

Så jag har precis hoppat ur sparkdräkten o in i nåt mer trevligt,på med facet också...

Tanken slog mig just....undrar hur den andra parten egentligen lägger fram vissa saker till sin andra hälft...tänk är de som det i alla fall tidigare varit att historien blir så mkt värre när den läggs fram,för jag vet att denne har ett häftigt temperament,blir fort arg och vresig och alldeles stressad...så kanske de jag säger blir en heeelt annan historia när den läggs fram....jag vet att detta skett förut eftersom jag då hade kontakt med en som sa att ni berättar samma sak men hon fick en värre historia av den andra....vad hemskt om de är så...för jag är inte den där hemska människan som är elak eller skriker och gormar och gör dumma beslut...jag är ju faktiskt lugn i situationer osv...

Ja jag blir snurrig av detta...vore ju som hemskt om de e så....

Nå nu ska jag bli klar nån gång så vi kan åka

Älskar att det snöar ute! :)

Segast just nu

Publicerad 2011-12-17 16:13:08 i Allmänt,

Satt uppe till nästan halv 2 inatt,jag och Nina fick en snilleblixt när vi var i Finland igår att nu bokar vi ett loppisbord här innan jul,fanns redan nästa dag,alltså idag,shiiiit. Hem och dra fram sälja grejjor som jag har miljoner av,kolla vad som ska med och sen prismärka alla sakerna,gaaaaah,skulle stå bordsnr,vad det är och pris,sen på baksidan av lappen skulle man skriva datum och initialer. Jaja,låter väl enkelt men inte när man hade massor med grejjor att märka,vet inte huuuur många lappar jag skrev och sen sätta fast dom osv osv....tog hela kvällen,ville ju hinna ungås med gumman lite efter skolan,sen innan bandyträningen och under tiden på träningen för sen skulle hon ju till sin far i Ökx och kommer hem på söndag,imorron :) så jag kunde bärja med detta efter 20.00...kunde inte ens följa med och lämna gumman men hon fick ju åka med Bosse och det är ju nästan lika bra som mamma :) så de gick ingen nöd på henne :)

Hon sötisgumman är så mån om sin lillebror...och vill ge han julklappar som vi hittat osv...hon tog med en grej som hon skulle ge innan jul men ångrade sig sen och sa att hon tar den till julklapp :)

Nå jag klev upp 7 på morronen,hinkade kaffe o tog lite frulle. Bar ut loppiskartonger och drog till Finland. Fixade borden och fick sålt lite redan då man fixade med grejjorna :) Ska dit på tisdag och se hur det ser ut och om man kan fylla på med grejjor :) tar hem det som är över på fredagen. Det som blir kvar får man väl ta sen när folk inte har förstört alla sina pengar redan till jul. :)

Kom hem vid 14...jag är TRÖTT!! Får se vad man orkar göra resten av dagen / kvällen....
Ska kasta ihop julstjärnor i alla fall och fixa 2 kort på Fanny in i ramar,detta ska till min morfar dit vi ska imorron :)

Pratade just med gumman,hon ska få plankstek!!!! Fy farao vad avis man blir hihihi,men det är så kul när hon ska retas om de för hon ääälskade planksteken dom åt där sist,gjord på älgkött....gaaaah...gött gött...det är nog hennes favorit nu istället för fondy. Nå jag får göra de när jag har plankorna hemma men man har ändå inte de godaste köttet som finns,älgkött...får hitta annat bra kött,men jag kanske inte lyckas,har aldrig gjort de förut...hjäääälp :)

Nu ska jag göra ett parti julstjärnor så se ya later alligator

Torsdag idag

Publicerad 2011-12-15 09:35:27 i Allmänt,

Igår klädde vi granen :)
Kolla vad fin den blev



Jag älskar juletiden :)
MEN när man nu tittar ut är de ju för fasen som aprilväder...blev glad när snön kom o vi hade -18,men nästa dag var de plusgrader o regn,gaaaah,OGILLA!
De ska vara snö och minusgrader nu!

Nåja hämtade ut gummans julklappar igår,weeiiiii,tror hon kommer svimma ;)
Hittat många bra saker..

Vet ni,de går hela upp å ner tycker jag....
Jisses....
Ja inte för mig alltså ;)
Tror mycket vore bättre å enklare utan en viss person...då skulle alla må bra,även barn...men de löser sig automatiskt,till slut vill man inte ens åka dit! så e re....och de stöttar jag till 100%....är redan på gång å varit de ett bra tag...men men....tycker synd om vissa faktiskt som ska utstå med en sån hemsk människa!

Kan bli Happis idag. Boka loppisbord,handla etc etc.
På söndag bli re julmiddag hos min morfar.
På fredag vill gumman prova bandy,tjatat om de ett tag nu och nu ska hon prova sa hon i tisdas,haha jaja så klart hon ska prova,sport o kompisar är så bra. Inte bara klasskompisarna utan dom man även har på sina andra  intressen,tycker det är så viktigt med sån här. Och det är ju ändå hennes vardag här som hon bör få fara på i den mån de går,ska man nu åka bort på nå spec ja givetvis går inte de då före...men ska man lika vara hemma och inte har planerat nå så givetvis ska hon på sina träningar,matcher osv...bra med fritidsintressen,allt för många som bara sitter inne med tv-spel och datorer,glad att inte min unge är så :)

Peppar peppar ta i trä,hon har inte varit speciellt sjuk på länge nu,så skönt...där ett tag var de ju var och varannan vecka..men nu kanske de har vänt....äntligen...inte kul när de var sjukdommar hela tiden...örk

Längtar till man ska börja rusta upp huset invändigt...utsidan av huset är ju klart,men nu vill jag ta tag i köket,måla om skåpsluckorna vita,nåt slags ljust kakel på väggen vid diskhon...ljusare bänkskiva...vita väggar...sponsring någon??? Tack! hehe

Hallen är ju klar,målad vit...bara in en hallmöbel till kläder o skor då,tror jag hittat de jag vill ha på IKEA. :)

Sovrummet nästan klart,går i typ grålila,ljust,och sen en fondtapet på ena väggen som bara saknas nu. Och den finns på Rusta :)

V-tummet ska bara målas på väggarna,vitt så klart och en fondtapet även där....även den finns på Rusta :)

Ja jag vet hur alla rum ska vara nu efter att ha bott här i 2 år. :)
Bara tid och pengar som ska till nu då :)o ork osv

Sovrummets fond




V-rummets fond



Gummans rum är ju klart,men kan bli omgjort igen,enkelt när man bara kan måla :)
Ska fundera hur vi ska göra om de ;)

Sen har jag extrarummet och där vet jag inte ännu,men nån ljus tapet i alla fall....

Nya golv till alla rum blir de

Ja herre gud,har mycket att göra om,den ena toaletten är ett måste,gammal röd våtrumstapet med rött golv,bra så här till jul haha men fult som bara den

Nä nu ska jag göra mig en omelettfrulle

Mera kaffe

Ha en bra dag mina vänner

Idag

Publicerad 2011-12-12 23:18:35 i Allmänt,

har jag varit på ett uppdrag :) och det gick bra!
Imorron återigen ett uppdrag....
Sen ingen uppdrag förrän den 19 dec.
Jag har börjat få många ideer :)

Känns bra just nu förutom värken då som är hemsk av all väderomväxling,tror jag det är. Sväller i nacken,får frossa av värken och jag känner mig "sjuk"
Nå bara bita ihop.

Imorron ska vi investera i nya powerskor åt gumman,rejäla vinterskor,kallas också skoterskor och mkt annat,dom bästa vinterskorna enligt mig i alla fall.
Dyra med helt klart värt de!



Så direkt efter skolan drar vi till sportaffären o köper dessa. Sen till mormor för middag och sen fotbollsträning.
Hade behövt till Hero också :)

Men läxor måste vi ju också hinna med men det är vi duktiga på att göra till en rutin så de e inga bekymmer.

Nä inte orkar jag sitta här,nu är jag ju trött

Ps. Undra varför det är okej att få sms här och ringas på telefonen men det inte är okej hos "andra"...för mig är de HELT ok att få sms och samtal här.....det är ju bara kul...men jag kan inte FÖRSTÅÅÅ varför det inte är okej hos dom andra....som jag sagt,,,,jävla heil hitler fasoner! Det är vad det är....sjukt!



Underbar dag

Publicerad 2011-12-10 22:55:14 i Allmänt,

Vi har varit i stallet i dryga 2 timmar,gumman fick rida ut på söta Hero :)
Jag plumsade vid sidan om,jisses vilkien bra kondition man har!!! NOT! Men så underbart var de. Gumman både travade o galopperade. :)

Här kommer några bilder





Hästar är terapi för själen :)

Portersteken är klar nu med litervis med gräddsås av skyn. Mumma :)
Längtar te middan imorron.

Nu ska jag ta mig julmust o lite karra

Tjoflöjt

Fredag

Publicerad 2011-12-09 12:43:10 i Allmänt,

Och tror vi tar en fredasmysdag idag. Idol och nå gott till de
Hade behövt åka till stallet med Fanny också så hon får mysa med Hero :)

Igår var jag heldag igång,var te Sunderbyn,först till sjukgymnasten och sen till reumatalogläkaren,FANTASTISKTA möten båda två. Nog är det skilland på läkare och läkare,wow...de gick bra och nu händer de mera grejjor,magnetröntgen bland annat. Pronaxen i 3 månader mot inflamationerna som är överallt. Det var som att dom var synsk,jag behövde inte berätta mycket :)

Längtar till jul. Älskar jul och alla pynt man har,så fint,ska nog ta ner granen idag så den ena katten hinner vänja sig med att man INTE klättrar i den! haha,kan vara lättare sagt än gjort,hon är liiiite trög våran "boll" men hon heter Lucia...men hon såg ut som en boll när hon var mindre. Gruvar mig när kulorna o glittret är på,pjuh...

Blir nog att göra porterstek och pottegratäng imorron. Nam nam

Nästa helg blir de Kemi med gumman och fotbollslaget,som hon längtar,cup en hel dag....dom är så duktiga. Förstår inte där varför man inte hänger med på sånt istället för att säga att man ser henne så lite,går inte riktigt ihop,man kan ju fara med sj,då missar man ju inte att umgås eller hur....nä iställetblir man arg och säger att man ser henne för lite och hon kanske inte får åka,öhm varför,kan ju fortfarande träffa henne,ha henne och åka sj med henne på matchen...om de nu handlar om att man ses för lite,eller huuuur.
Som sagt,fattar inte de resonemanget för det går inte ihop nånstans....

Men vi åker gladeligen med henne, på sånt där.

Plötsligt fick jag en extra helg med henne :) planerar om söndagen då jag skulle bort men de går att ändra på,allt för gumman :)

Nu måste jag inta llite lunch,sen hämta gumman från skolan

Ovär änd aut! ;)





........

Publicerad 2011-12-07 08:18:24 i Allmänt,

Go morron.
Hinkar kaffe och funderar på vad dagen bjuder på

I alla fall är jag så förundrar över hur vissa föräldrar beter sig. Jag fattar de inte. Man ska tänka på barnets bästa,deras behov och intressen. I den mån de går,visst,har man nu planerat åka bort på nå speciellt så kan man ju inte alltid tillgodose deras behov och intressen,men när man inte ska göra nåt speciellt,vad är då problemet......

Gillar inte se besvikelse eller rädsla i barns ögon ....usch

Eller till nåt annat,hur kan man misstro de som sägs om barnet/barnen....jag menar,säger man att barnet är sjuk så är de sjukt,har barnet feber har de feber,har de en spricka i foten ja då har den ju de,har allergi då har den de osv oswv...listan e lång även här...många som sagt,-Kan de vara så att den/dom inte tror på det som sägs....ptjaaa verkar ju så. Men vem fasen ljuger om sitt/sina barn....de här är sjukt.

Eller en annan grej,hur kan man tro att föräldrar sitter och säger lögner till barnet/barnen om den andra föräldern...jisses...det gör ingen normal förälder heller....kanske är dessa som ifrågasätter som gör så...

Här finns såååå mkt att skriva egentligen,tyvärr....frågan är när blir det en förändring,för barnet/barnens skull
När man till o med hör- vi ber till o med till gud att dom ska bli snällare!   :(

Dessa som är så här och gör så här kan verkligen inte må bra!

Om ändå folk visste hur allt ligger till,då skulle man kanske inte lyssna på vad som som sägs om ena päronet...vad päronet säger eller gör....ojojoj här finns många lögner...ujujuj

JAg kan då känna hurr gott och bra samvete jag har att vara mamma till världens bästa dotter och jag är bra på det jag gör med henne. Ni vet,när nån ber er säga vad ni är bra på så är de så svårt,de känns som att skryta om en själv,men sak är säker,jag är en fruktansvärt bra mamma,det kan jag säga med gott samvete,det är så lätt att säga de. Jag är en bra mamma. Gumman är trygg med mig,hon vet var hon har mig och vi delar allt. Hon säger allt till mig. Vi mår bra ihop. Vi har ett speciellt band hon och jag. Det går bra för henne i skola och med kompisar,hon har ett bra självförtroende och har en otrolig symoatiskt förmåga. Bry sig om andra och gillar inte orättvisor eller bli orättvist anklagad. Ja hon är bara så bra på alla sätt ovh vis. Det ska jag ha credit för hehe...nä men jag är stolt. Verkligen. Även när det varit svårare stunder så har jag aldrig låtit de gå ut över mitt barn. Ja som sagt,är det nåt jag är bra på så är det att vara mamma,jag gör allt för mitt barn och skyddar henne .




Nå i alla fall,haft en underbar morron med tända ljus,körde gumman till skolan. Tror på en lugn dag,kan bli en prommis. Ont som FAN idag så vi får se hur de går. Imorron reumatalogen. Ska bli intressant

Tror jag och gumman ska veva ihop en bulldeg när hon slutat skolan,men först mellis och läxa ;)



Go morron

Publicerad 2011-12-06 08:35:10 i Allmänt,

Kaffemugg nr 3 är intagen. Frulle strax och sen blir de Happis och förstöra lite pengar :)
Att det är härligt att titta ut och se att snön ligger kvar. Ljust o fint

Idag ska vi till stallet jag och gumman. Det är så myspys vara där

Här kommer några bilder sen fotodagen. Fick många bra bilder,speciellt då på gumman min,jag själv var nervös som en jag vet inte vad...hahaha...känns så fjantigt vara framför kameran,jag var alldeles svettig ett tag Usch men sen släppte de och de var bara en kul upplevelse :)




Have a nice day :)

Ps. Naglarna har jag gjort själv,gillar att skapa så jag beställde ett nagelkit med tippar,gele,lim,uv lampa etc och gör nu naglar själv :) så fantastiskt mkt billigare än på salong :)

Tjo

Publicerad 2011-12-05 18:29:41 i Allmänt,

Helgen har bara flygit iväg. Lördag var man på 3 rätters middag med övernattning,var uppe till 2,gaaaah,söndag upp kl.9 efter att ha sovit tokdåligt. Dumt eftersom 15.45 skulle jag o gumman vara redo för modellande,jaja de gick i alla fall men jag hade röda ögonvitor typ. hehe....men oj vad kul vi hade jag och gumman,kom dit,blev sminkade,sen hämtade fotografen oss och vi blev fotade tillsammans,och var för sig med olika bakgrunder osv....färg och svartvitt. Fick till många bra bilder. Hur kul som helst. Var rätt dyrt köpa kort men jag tog alla,de var de värt. :)

Annars gör mitt hjärta ont när jag hör hur vissa vuxna beter sig,inte bara mot varandra utan mot barnen :( usch,barn ska inte gruva sig åka till sin/sina föräldrar. Ha ont i magen där,vara rädd för att göra fel,höra gorm hela tiden osv osv....jävla heil hitler fasoner är vad det är! Hör hur barnen ber till gud att dom vuxna ska bli snällare....ja listan e lång...men men ... Men de kan bli ändring,man vet aldrig.

Blir ond när man ifrågasätter barn om olika saker när det är vuxna som ska ta de
Misstro barnet,misstro de som sägs från dom,misstro allergier osv osv...listan även här är lång....

Sjukt! Det är ett snällt ord....

Nåväl,annars så inväntar jag med spänning då gummans julklappar kommer....wiiiii....
Vi har äntligen fått snö,så underbart

Varit och lämnat prover och träffat smärtteamet idag. På torsdag reumatalogen.
Allt ser som bra ut nu :)

Men som jag kämpat för att få allt detta,jisses.

Jag har i alla fall just vräkit i mig lövbiffrulader fyllda med chilisås och ädelost...mumma

Nu ska vi snart kolla Breaking Down...jippiiii...vi har sett den på bio men de kan faktiskt ses igen....här hemma...yes!

Hopp och hej

Torsdag

Publicerad 2011-12-01 08:32:31 i Allmänt,

Vi har haft lucköppning idag :) Som Fanny längtat till denna dag haha. Vi får se julkalendern ikväll då Fanny har en förmåga att inte kunna se tv på morronen för då glömmer hon klä sig och glömmer bort sin frulle ;)

Igår fick vi gjort vårat pepparkakståg :) de var en del göra och lite trött var vi innan de var klart men de var de värt.




Blev ju kalasfint ;). Fyllde vagnarna med polkagrisstänger,jultomtar med polkasmak,knäck och annat gott.

Sen gjorde jag en underbar middag igår

Grönsaker som jag blandade om med en dressing av olja,citron,dill,grillkrydda o asiatiska kryddor. La de i en ugnform,på med torsken,krydda,lite smör på,viker ihop till ett folieknyte,in i ugnen....mumsilainen var de :)





Måste till jobbet idag och skriva på min tjänstledighetsgrej :)
Bjuda mamma och Kent på köttfärssoppa
Ringa lite samtal
På lördag e man bortbjuden på middag och på söndag då ska jag och gumman ha kul i fotostudio,weeiiii.

Dagens väder är åt helvete,regn och blåst,rena rama höstvädret,less.

Over and out!

Om

Min profilbild

Catrin

Jag är jag och ingenting annat.Vill så mycket i mitt liv men det finns alltid spärrar till de.Vill prova på massor och hoppas få den möjligheten också.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela