catrinstromberg

Efter många påtryckningar om att jag ska blogg nu så har jag äntligen gjort de... Inte den mest påhittiga när de gäller att knåpa ihop blogg tror jag,men jag ger de ett försök. Tjingeling

Torsdag

Publicerad 2012-01-19 08:42:51 i Allmänt,

helgen närmar sig med stormsteg. Och lördagen blir upp före fan,samling kl.7 inne i Kalix för vidarefärd mot Kemi där det är bandycup för gumman.

Imorron ska jag o gumman bara ta det easy,fixa värsta tacobuffen och sen ha mys.
Idag blir de varmvattenbassängen på en strax,sjukgymnastik,var jätte skönt att prova det i tisdags,men jag har oroväckandes ont i nacken/bröstryggen nu. Bara det inte är värsta inflammationen med feber o skit på G. Brukar komma då jag sätter igång med träning på grund av att jag gått för länge med värk så har de orsakat inflammation i hela kroppen i princip och den kommer och går,och vill tydligen komma igång värre med träning...

Jaja..bit ihop. Jag är ju inte sjukskriven längre,i december ansåg F-kassan att jag är frisk! Även fast läkare,specialister o reumatalog inte anser de. Tänk att F kassan agerar läkare utan utbildning.

Nå men jag är inte bitter. Jag ser ändå detta som en prövning. :)

Igår var en slö dag. Men jag fick ihop en porterstek i alla fall...det är ju hur gott som helst och för att inte prata om hur enkelt det är-

Här är dom ingredienser jag använde mig av....det enda jag inte hade hemma var enbär. Men de vart lika gott för de

Här är svartvinbärssaft,soja,lök,vitlök,buljong,porteröl,timjan,salt och peppar,men salt o peppar behövs inte ens. Sen ett stycke fransyska :)




Idag ska jag göra det enkelt för mig,tagliatelle och korv tror jag det får bli...men korven steker jag på min mors sätt,i bitar och med lök och buljong så det blir som en sky...mums.

Nu ska jag göra mig frulle,intagit några muggar kaffe redan. Tänk inte skulle man klara sig utan kaffe på morronen,då vaknar man ju aldrig. ;)

Annars är jag faktiskt nöjd med tillvaron,väldigt nöjd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catrin

Jag är jag och ingenting annat.Vill så mycket i mitt liv men det finns alltid spärrar till de.Vill prova på massor och hoppas få den möjligheten också.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela