catrinstromberg

Efter många påtryckningar om att jag ska blogg nu så har jag äntligen gjort de... Inte den mest påhittiga när de gäller att knåpa ihop blogg tror jag,men jag ger de ett försök. Tjingeling

Så jävla bra!

Publicerad 2012-04-11 17:42:11 i Allmänt,

Dagen som såg ut att bli en marddröm blev en skitbra dag!
På morron var jag till vårdcentralen där jag besökte specialistmottagningen. Där har jag fått mig en hjärtregistrerare :)

Mitt nya halsband



Ska ha den till på måndag!
Sen igår så lossnade en stoooor bit av en tand...shiiit jag som är jätte rädd för bedövningen i käften.
Nå sagt o gjort,jag ringde en akuttid. Fick komma kl.13.30. Gaaaah. MEN hörrni alla rädda. Jag är omvänd. Jag fick träffa den mest underbara tanndläkare. Han var så lugn. Trevlig. Han erbjöd mig att få prova bedövningspennan. Så istället för den där jävla äckliga långa nålen fick jag prova de då. Han bedövade med en salva först. Sen kom han med ja som en laserpenna. Tryckte den mot tandköttet o jag tror en nål far in och ut i tandköttet samtidigt som det sprutar in bedövningsmedel. Nåt sånt. Och det kändes knappt och då ska ni veta att jag är sjukt jävla rädd. Men nu är jag omvänd. Kommer inte gruva mig nästa gång jag måste ha bedövning. Han sa att han anväder den till såna som är just jätte rädda och till barn. Underbart! SÅ det gick galant där

Sen skulle jag efter de och lämna prover för besöket hos reumatalogen på måndag. Rädd som fan satte jag mig där. Han rengjorde armvecket och sa att vi väntar en stund för om jag sticker direkt efter att jag rengjort så kommer rengöringsmedlet med och då svider de....jahaaa.....och sen stack han och de kändes ju inte??!!!!! Wow...lämnade 3 rör och gick därifrån glad :)

Sen ska man äntligen börja fixa duschen,jippiii,där ska bli nytt...vilken bra dag till slut.....

Nu ska jag bara softa och ta de lugnt resten av kvällen!

Kram o hej leverpastej

Kommentarer

Postat av: Isacs Mamma

Publicerad 2012-04-13 16:23:07

Om jag inte redan tipsat dig, får jag göra de då?



Jag har en kanon tävling i min blogg där du kan vinna inredning :) Presentkort!



Kolla in och var med:) http://isacsmamma.blogg.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-lantlig-dekor.html

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catrin

Jag är jag och ingenting annat.Vill så mycket i mitt liv men det finns alltid spärrar till de.Vill prova på massor och hoppas få den möjligheten också.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela