catrinstromberg

Efter många påtryckningar om att jag ska blogg nu så har jag äntligen gjort de... Inte den mest påhittiga när de gäller att knåpa ihop blogg tror jag,men jag ger de ett försök. Tjingeling

Ååååhhh

Publicerad 2010-03-23 11:39:47 i Allmänt,

blev just sjukt sugen på smörgåstårta gjort av polarkaka! Enkelt,kan ätas nästan dirr då man gjort den och de e såååå jävla gott...kolla bilden...inte lite gott de ser ut va...jag dregglar!



Smörgåstårta med polarkaka

Kommentarer

Postat av: jacquelin

Publicerad 2010-03-23 11:56:19

hihi, nu var jag med riktigt sugen på de!:)



har frågestund på bloggen kika gärna in.

kram

Postat av: Josefine

Publicerad 2010-03-23 15:54:34

Hey! Märkte att ditt nr inte funkade än..men det ser ut som att vi hinner både och. Alltså bårde fransar o naglar..blir 500 för båda, då har du fått lite rabatt oxå :) Blir klara till 16.00 senast, då har ja nämligen kund.Bara så du vet:) Adressen är Rutviksreveln 65, kör upp vid Rutvik som vanligt(första avfarten till Luleå) I första korsningen(den enda innan universitetet) svänger du höger. Kör sedan tills du ser ett rosa beige hus på vänster sida :) see ya! (btw, är det nå speciellt du vill göra m naglarna?)

Postat av: Josefine

Publicerad 2010-03-23 17:02:59

Jag rekommenderar att färga(måste göra det senast idag isf = senast 2 dagar innan), det blir snyggare o dina egna fransar "smälter" in bland förlängningarna.Annars är väl risken att dom syns.

Kommer lägga upp lite pics nu på bloggen med dom vanliga fransarna, som idag blev en full förlängning. Lite skillnad då :) men kommer köpa in dom andra ändå. Jag smsar mitt nummer så du har det. jag hinner o orkar m både och :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Catrin

Jag är jag och ingenting annat.Vill så mycket i mitt liv men det finns alltid spärrar till de.Vill prova på massor och hoppas få den möjligheten också.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela